tirsdag 24. februar 2009

Helga overstått og Quakelive på G



Såeh, helga er vel overstått og S.A.M-konserten er opplevd og fordøyd.
Sitter her fremdeles stiv og støl i overkroppen, med kloremerker på ryggen (hvor faen kom de fra?).
Daniel og Joe var to hyggelige karer som var lette å komme i snakk med, og hadde absolutt ikke divanykker i det hele tatt. Plusspoeng for de.
Som forventet dundret det ut harde rytmer med fete samples, og meget mye energi fra scenen.
Jeg måtte inn på siden og dytte på plass sceneelementet under Joe omtrent ti ganger, og når jeg nevnte det for ham, så var svaret "i'm not afraid to break a leg on stage, i don't care about that."
Bra innstilling.

Såh, over til gamerverdenen.

i 1999 kom Quake III arena ut, og hadde et soundtrack lagd av sonic mayhem, og Front Line Assembly, altså et dundrende industriellt lydspor.
Gameplayet var kjapt, avhengighetsdannende og veldig krevende. Læringskurven var brattere enn mount everest og fulgte du ikke med, så var du dau fortere enn du trodde det var mulig å daue.
Hopper vi fram ti år, så kommer plutselig Quakelive ut, og presenter gamle QA3 optimalisert for spill i en browser som firefox. Akkurat ja, det en gang så utrolig krevende Quake III arena har i løpet av ti år gått veien til å bli en enkel nettleserplugin. Morsomt det der med utvikling gitt.
Uansett, i dag skal betaversjonen bli åpnet for alle som vil prøve, i forskjell til de seks måneder det har vært en lukket beta, som jeg har vært så heldig å få prøvd meg i.
Kjapt, avhengighetsdannende gameplay, en lærekurve så bratt at ethvert frag føles som en stor bragd og så mye intensitet at man sitter svett og sliten igjen etter en kjapp runde pangpang.

I skrivende stund er det omtrent femten timer igjen til den åpnes opp for oss her oppe i nord, og splashpage med nedtelling finner man her.

Så er det bare å håpe på at dere som forviller dere inn hit og leser dette registrerer dere, og adder Lsysaurus som venn.

Vi skytes!

dagbladet har nevnt åpningen av betaen her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar